Team KSB Crystal

KSB Crystal levert al meer dan 25 jaar hoogwaardige kristallen glazen en karaffen, alsmede historisch glas aan particuliere klanten, bedrijven en instellingen en musea. Sinds de oprichting zijn langdurige samenwerkingen ontstaan met de beste glasblazers en glasgraveurs gevestigd in de Bohemen in Tsjechië. Die relaties konden ontstaan omdat KSB Crystal niet alleen een vestiging in Nederland heeft, maar ook lokaal tussen de ambachtslieden, waardoor deze relaties duurzaam en persoonlijk zijn geworden. Daarom kan KSB Crystal dit bijzondere kristal van hoge kwaliteit aanbieden.

Na het overlijden van oprichter Klaas Smit in mei 2021, zijn de activiteiten voortgezet door twee bevriende stellen, waarvan het ene stel in Praag woont en het andere stel in Nederland. Gedreven door een passie voor vakwerk door ambachtslieden, een grote interesse in de historie van glaswerk een kristal, en vooral ook het plezier in het contact met klanten hebben deze vier mensen de activiteiten van KSB Crystal op een goede manier voort weten te zetten.

Dit niet alleen tot grote vreugde van veel van de vaste klanten van KSB Crystal, maar vooral ook de leveranciers en vaklieden in Tsjechië, voor wie voortzetting van activiteiten ook behoud van inkomsten is.

Met veel toewijding wordt door het team van vier personen zorggedragen dat alle bestellingen van klanten, op een goede manier uitgeleverd worden. Het team hecht heel veel waarde aan persoonlijk contact en is daarom dagelijks bereikbaar voor alle vragen die er zijn.

Neem daarom gerust contact op, om kennis te maken en u te laten informeren over de mogelijkheden.