Ons beleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen kunnen niet worden geretourneerd. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen zijn, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Extra niet-retourneerbare artikelen:
* Cadeaubonnen

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend: (indien van toepassing)
* Elk item dat niet in zijn originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.
Terugbetalingen (indien van toepassing)
* Zonder verzendbewijs kunnen wij vermisten pakketten niet vergoeden
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch gecrediteerd op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@ksb-crystal.com.
Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, uitverkoopartikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn.  Als u het artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@ksb-crystal.com en stuur uw artikel naar: Westerweg 49A, Heiloo, Noord Holland, 1851AB, Nederland.

Geschenken
Als het artikel bij aankoop als cadeau is aangemerkt en direct naar u is verzonden, ontvangt u voor de waarde van uw retourzending een tegoedbon. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de gever van het cadeau en zal deze op de hoogte worden gesteld van je retourzending.
Verzending
Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar:

KSB Crystal
Westerweg 49A
1851 AB  Heiloo
Nederland


U betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u uw geld terugkrijgt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw geld.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kost om uw geruilde product bij u te krijgen, variëren.

Als u een artikel van meer dan 75 euro verzendt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Blog posts

Team KSB Crystal

Team KSB Crystal

KSB Crystal levert al meer dan 25 jaar hoogwaardige kristallen glazen en karaffen, alsmede historisch glas aan particuliere klanten, bedrijven en i...

Lees meer
Stein, ca. 1500 - nu

Stein, ca. 1500 - nu

De Bierpul, net als het wijnglas een onmiskenbare vorm wat direct een warm gevoel van gezelligheid aanspreekt. Internationaal bekend als Beer Stein...

Lees meer